Un oficial EMA susține că AstraZeneca are probleme

0

Vaccinul AstraZeneca are probleme de eficacitate și are efecte secundare grave. Pentru prima dată, de când s-a atras atenția că acest vaccin ar avea probleme, un oficial al Agenției Europene a Medicamentului (EMA) a anunţat că există o legătură între cazurile de tromboze și vaccin.

În opinia mea, putem spune acum, este clar că există o legătură cu vaccinul. Ce cauzează această reacție, totuși, nu știm încă.

Pentru a rezuma, în următoarele ore vom spune că există un link, dar trebuie totuși să înțelegem cum se întâmplă.

Încercăm să obținem o imagine precisă a ceea ce se întâmplă, să definim exact acest sindrom datorat vaccinului (…) Dintre persoanele vaccinate, există un număr de cazuri de tromboză cerebrală la tineri mai mare decât ceea ce ne-am asteapta. Va trebui sa spunem, a declarat Marco Cavaleri, șeful strategiei de vaccinare la Agenția Europeană pentru Medicamente, potrivit Digi24.

Până acum, zeci de cazuri au fost deja identificate, dintre care mai multe au dus la deces. De exemplu în Marea Britanie, au existat 30 de cazuri și șapte decese dintr-un total de 18,1 milioane de doze administrate.

Foto: dw.com

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!