Podu Key Bridge s-a prăbușit, după ce a fost lovit de un vas

0

O tragedie a avut loc în Baltimore, Maryland, când celebrul Pod Key Bridge s-a prăbușit după ce un cargobot s-a izbit violent de structura sa, conform informațiilor furnizate de presa americană și de BBC.

Podul, care măsoară impresionanta lungime de 2,57 kilometri, a devenit scena unui incident devastator care a șocat întreaga comunitate. Autoritatea de Transport din statul Maryland a anunțat închiderea circulației pe podul Key Bridge, după ce un „incident” a avut loc, conform postului ABC. Conform primelor rapoarte, vasul a lovit unul dintre pilonii imensului pod Francis Scott Key, care se ridică la peste 350 de metri în înălțime, determinând prăbușirea acestuia.

Matthew West, subofițer al Pazei de Coastă din Baltimore, a confirmat accidentul pentru New York Times, fără a oferi detalii despre tipul navei implicate sau momentul exact al impactului. În timp ce amploarea pagubelor rămâne încă neclară, imaginile și videoclipurile postate pe rețelele sociale ilustrează o imagine șocantă: o parte semnificativă din masivul și iconicul pod metalic, inaugurat în anul 1977, s-a prăbușit în apele râului Patapsco.

Această tragedie a adus un șoc și o tristețe profundă în comunitatea din Baltimore și din întreaga țară. Autoritățile locale și echipajele de intervenție sunt în alertă maximă, încercând să stabilească cauza exactă a accidentului și să evalueze pagubele produse. În timp ce ancheta continuă, cetățenii își exprimă compasiunea și solidaritatea față de familiile celor afectați de acest incident tragic.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!