Detalii cutremurătoare despre atentatul din Moscova, povestite chiar de proprietarul Mall-ului

0

Într-un interviu acordat pentru prima dată în legătură cu tragicul eveniment petrecut în incinta sălii de spectacole „Crocus City Hall” din periferia Moscovei, proprietarul Araz Agalarov a oferit detalii uluitoare despre atacul terorist care a zguduit întreaga comunitate. Alături de fiul său, Emin, cunoscut cântăreț și om de afaceri, și directorul filialei, Roman Grachev, Agalarov a mers la fața locului pentru a evalua amploarea tragediei și a oferi informații esențiale despre incidentul care a avut loc vineri.

„A avut loc o tragedie cumplită și deja s-a spus că în ultimii 20 de ani nu s-a mai întâmplat nimic asemănător”, a mărturisit Agalarov într-un interviu acordat postului de televiziune RBK. Conform relatărilor sale, teroriștii au pătruns în sala de spectacole nu prin ușă, ci prin fereastra unui centru de expoziții vecine. Arma lor principală: automate. Au deschis focul asupra oricărui om, lăsând moarte și distrugere în urmă.

Au tras în tot ceea ce a mișcat

„Au început să tragă în tot ce vedeau. În toți oamenii, în paznici. Un paznic a fost ucis, al doilea a fost rănit. Nici măcar nu erau paznici. Noi îi numim controlori”, a dezvăluit Agalarov, subliniind natura brutală și imprevizibilă a atacului. Cel puțin patru bărbați, îmbrăcați în haine de camuflaj, au fost implicați în acest act de teroare, care, potrivit informațiilor furnizate de președintele Putin, a provocat peste 150 de morți și peste 140 de răniți în seara de 22 martie.

Impactul devastator al atacului nu s-a oprit aici. Incendiul puternic care a cuprins clădirea a amplificat tragedia, iar o parte din acoperiș s-a prăbușit, lăsând oamenii prinși sub dărâmături și flăcări. Agalarov a subliniat faptul că unele marturii indică faptul că nu toți oamenii au reușit să scape din infernul creat de teroriști.

Această tragedie cutremurătoare aduce în prim-plan o realitate înspăimântătoare a amenințării teroriste și a impactului devastator pe care acest gen de atacuri îl pot avea asupra comunităților și societăților. Araz Agalarov și cei implicați în gestionarea situației din „Crocus City Hall” rămân angajați în eforturile de sprijinire a victimelor și de aducere a celor responsabili în fața justiției.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!