Nicolae Ciucă nu a exclus o colaborare cu USR, în viitor

0

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a abordat recent posibilitatea unei colaborări cu Uniunea Salvați România (USR), subliniind deschiderea sa față de diverse opțiuni politice. În cadrul unui interviu acordat la Digi24, Ciucă a evidențiat o lecție importantă pe care a învățat-o în scurta sa carieră politică: în politică, niciodată să nu spui niciodată.

Întrebat despre o posibilă colaborare cu USR în contextul alegerilor prezidențiale, Nicolae Ciucă a menționat că toate opțiunile sunt pe masă.

„Ştiţi foarte bine că orice opţiune este pe masă. Orice opţiune. Ca atare, în această perioadă scurtă de când am intrat în politică am învăţat un lucru, în politică niciodată să nu spui niciodată. În profesia mea, nu era nu, da era da, aici lucrurile sunt mai nuanţate. Şi atunci, nu pot să mă pronunţ acum într-o astfel de situaţie. Vă spun să sunt toate ipotezele pe masă”, a spus Nicolae Ciucă.

Declarațiile lui Ciucă vin într-un moment crucial pentru scena politică românească, în contextul în care partidele se pregătesc pentru alegerile prezidențiale. PNL și USR, deși au avut uneori divergențe de opinii, au colaborat în trecut în diverse proiecte legislative. O alianță strategică între aceste două formațiuni politice ar putea avea un impact semnificativ asupra rezultatelor electorale și asupra viitorului politic al României.

Comentariile președintelui PNL au generat diverse reacții în rândul clasei politice și al publicului. Susținătorii unei colaborări între PNL și USR văd în aceasta o oportunitate de a consolida forțele politice pro-europene și de a asigura o guvernare stabilă și eficientă. Pe de altă parte, scepticii avertizează asupra posibilelor compromisuri și provocări care ar putea apărea într-o astfel de alianță.

Foto: digi24.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!