Dmitri Medvedev a făcut previziuni sumbre pentru 2023

0

Fost președinte și premier al Rusiei, actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, a făcut o serie de previziuni cu privire la anul care vine. Acesta a lansat mai multe dorințe decât previziuni, printre care: desființarea Statelor Unite ale Americii și a Uniunii Europene. Totodată, acesta îl vede pe Elon Musk ca viitor președinte.

În ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții. Mulți vin cu ipoteze futuriste, de parcă sunt în competiție să le găsească pe cele mai nebune, poate cele mai absurde.

Iată contribuția noastră.

Ce se poate întâmpla în 2023:

Prețul petrolului va crește la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazelor va ajunge la 5.000 de dolari pentru o mie de metri cubi.

Regatul Unit va adera din nou la Uniunea Europeană, iar Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit.

Euro va ieși din circulație.

Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale Ucrainei, care nu va mai exista.

Al patrulea reich va fi creat, fiind compus din teritoriile Germaniei și sateliților săi, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, republica Kiev și alți paria.

Va începe războiul între Franța și al patrulea reich. Europa va fi divizată, și Polonia împărțită din nou.

Irlanda de Nord se va rupe de Regatul Unit și se va alătura Irlandei.

Va începe un război civil în SUA cu California și Texas devenind state independente. Texas și Mexicul se vor alia. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențile într-un număr de state, care, după sfârșitul războiului civil, vor fi date Partidului Republican.

Toate bursele de capital și toată activitatea financiară vor pleca din SUA și Europa și se vor muta în Asia. Sistemul de management monetar de la Bretton Woods se va prăbuși, provocând distrugerea FMI și Băncii Mondiale.

Euro și dolarul nu vor mai circula ca monede de rezervă globală, iar în loc vor fi folosite monede digitale, a scris Dmitri Medvedev pe Twitter.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!