Câinele ajută omul în această criză provocată de coronavirus

0

Criza provocată de pandemia de coronavirus a schimbat mersul lumii. În aceste zile sumbre, câinele se dovedește a fi încă o dată cel mai bun prieten al omului.

Un patruped Golden Retriever, pe nume Sunny, ajută o bătrână aflată în izolare cu alimente. Câinele împreună cu stăpâna lui are grijă de o vecină bolnavă, în această perioadă de izolare.

Animalul preia lista cu alimente de care bătrânică are nevoie și pleacă la piață cu stăpâna lui, iar la întoarcere tot el îi duce produsele femeii.

Karen Eveleth și câinele său locuiesc în Manitou Springs, Colorado, alături de vecina lor, Renee Hellman. Se cunosc de mai bine de 10 ani.

Oricine poate face lucruri mici care pot fi utile, a declarat Karen.

Doctorii ajutați de căini

În această perioadă stresantă pentru medici câinele îi ajută să se destreseze și se uite pentru un moment de pandemia de coronavirus.

Wynn este un câine de serviciu, care oferă momente de relaxare mentală la Rose Medical Center din Denver. Angajații camerei de urgență se înghesuie să stea cu Labradorul în ședințe de meditație de un minut, oferind un moment de evadare înainte de a reveni la lupta împotriva COVID-19.

Ea ne-a salvat pentru că suntem foarte stresați și anxioși. Uneori prea ocupați pentru a fi speriați, a mărturisit unul dintre doctori.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!