Jos labele de pe doctori

0

În ziua de astăzi, toată lumea este în război cu noul virus COVID-19. Acesta a pus la pământ sistemele de sănătate din întreaga lume. Omenirea luptă cu coronavirusul, iar doctorii și restul cadrelor medicale sunt „militarii” din primul tranșeu.

În timp ce tu citești acest text, liniștit de acasă, medicii își riscă viața în fiecare zi. Ei se duc la lucru și speră să nu se infecteze, fiindcă pacienții sunt mulți și vin în valuri. Specific faptul că, ei nu își riscă numai viața lor, ci și pe cea a copiilor lor și a părinților lor, fiindcă dacă se infectează cu COVID-19 își pot infecta la rândul lor propria familie.

Sistemul românesc de sănătate este evident depășit de situație, iar ca să fim sinceri problema aceasta este peste tot în lume, și doctorii lucrează până la epuizare pentru a avea grijă de toți pacienții. Sunt nenumărate exemple în care doctorii cad din picioare de epuizare.

În momentul de față, medicii nu mai au viață, ei au renunțat la familie pentru a își face meseria și luptă ca noi să trecem cu bine peste acest moment negru.

Știu că nu există pădure fără uscături, însă ceea ce fac cadrele medicale în ziua de astăzi este demn de eroism.

Aveți un pic de compasiune și nu îi criticați, fiindcă fără ei am muri în casă, singuri.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!