Ion Țiriac investește 100 de milioane de euro în două proiecte gigant

0

Ion Țiriac, unul dintre cei mai renumiți și bogați oameni de afaceri din România, surprinde din nou cu proiecte ambițioase ce promit să schimbe fața României. Miliardarul a anunțat cu mândrie că este implicat în două proiecte majore, unul în Otopeni și unul în Brașov, investiții care totalizează suma impresionantă de 100 de milioane de euro.

Planurile lui Țiriac sunt extrem de îndrăznețe, iar primul proiect care se află în centrul atenției este construcția unei săli polivalente la Otopeni, cu o capacitate de 15.000 de locuri. Cu o determinare remarcabilă, fostul tenismen a anunțat că această sală impresionantă va fi finalizată într-un timp record de doar doi ani, demonstrându-și încă o dată abilitatea sa de a transforma visele în realitate.

”Sunt pe drumul bun, bun de tot! O fac francezii în Otopeni. Am teleconferință cu ei! Undeva între 13.000 și 15.000 de locuri. O sală ca asta costă 100 de milioane de euro bune.

Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am 5 hectare pentru parking, pentru 3.000 de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea. Plus că au început să lucreze pentru metrou, în doi ani trebuie să fie gata. Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început”, a spus Ion Țiriac, pentru gsp.ro.

Ion Țiriac, printre cei mai bogați români

Cu o avere estimată la 1,75 miliarde de euro, Ion Țiriac nu se oprește aici. În planurile sale uriașe se numără și construirea unui complex sportiv grandios la Otopeni, denumit sugestiv „Țiriac City”. Acest complex va cuprinde nu doar componente rezidențiale, ci și un impresionant centru sportiv, cunoscut sub numele de „Țiriac Sport Center”, care va include un bazin de înot, terenuri de tenis și o sală de sport denumită „Nadia”, în onoarea celebrei gimnaste Nadia Comăneci.

”Sunt în măsură de a termina deal-ul cu primăria din Brașov. Dacă dumnealor semnează contractul cu mine, le fac ce le-am promis. Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și Covaliu să-și facă culoare de scrimă.

Eu le plătesc. 8-10 milioane de euro! Însă în momentul în care le-am terminat, le dau cheia. Nu pot să-mi asum să fiu manager. Nu prea mai am timp.

Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis, patinaj artistic gratis, patinaj viteză gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână. Mai bine dau pentru copii, decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt”, a mai spus Ion Țiriac.

Cu aceste investiții masive și proiecte ambițioase, Ion Țiriac continuă să demonstreze că este unul dintre cei mai influenți și vizionari oameni de afaceri ai țării, contribuind la dezvoltarea infrastructurii și a facilităților sportive în beneficiul comunității și al țării în ansamblu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!