Sute de turiști români, blocați pe insula Samothraki din Grecia

0

1.500 de turişti sunt blocaţi pe insula Samothraki, din nordul Greciei, după ce feriboturile care asigurau transportul pe continent s-au stricat. Printre cei rămași acolo se află și câteva sute de români, iar situația este dramatică pentru că pe insulă au izbucnit şi incendii de vegetaţie. Oamenii au rămas fără bani, fără mâncare şi că dorm pe unde apucă. Aceștia nu au altceva de făcut decât să aștepte, fiindcă o nouă navă ar urma să vină abia miercuri.

Este un haos general în portul insulei greceşti Samothraki, din cauza faptului că feribotul care făcea legătura cu restul Greciei s-a stricat, dar şi nava trimisă pentru a-l înlocui.

Problema ţine, de fapt, de mai multe zile şi am aflat puţin câte puţin în ultimele noastre zile de vacanţă. Ne-am chinuit să căutam cazări, bineînţeles că totul era complet full, oamenii s-au culcat pe jos, pe izoprene, în vânt, prin maşini, care cum a putut. Continuăm să fim ademeniţi cu câte un feribot imaginar care ba vine, ba nu vine, astfel încât nu putem nici să ne facem vreun plan. Nimeni nu pare să depună vreun efort activ să rezolve situaţia, a declarat o româncă, conform stiripesurse.ro.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!