SUA au anunțat poziția lor în cazul unui atac nuclear

0

Vladimir Putin a amenințat în mai multe rânduri cu folosirea armei nucleare în războiul din Ucraina. Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a anunțat care va fi poziția americană în cazul unui asemenea eveniment catastrofal.

Este foarte important ca Moscova să audă de la noi și să știe de la noi că consecințele ar fi îngrozitoare. Și am transmis acest lucru foarte clar. Am fost foarte clari cu rușii în public și, la fel și în privat, pentru a opri discuțiile despre armele nucleare. Acesta este călcâiul lui Ahile al autocrațiilor oriunde…De obicei, nu există nimeni care să aibă capacitatea sau voința de a spune adevărul în fața puterii. Cred că Rusia a intrat în mizeria în care se află din cauză că nu există nimeni în sistem care să-i spună lui Putin că face un lucru greșit, a declarat Antony Blinken, potrivit bbc.com.

Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială în Rusia pentru a susține războiul din Ucraina. În urma acestei decizii, în mai multe orașe din Rusia, au avut loc revolte ale oamenilor soldate cu multiple arestări.

Foto: cursdeguvernare.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!