Se încheie era Donald Trump. Probleme financiare mari pentru Organizația Trump

0

Astăzi, Donald Trump își încheie mandatul de președinte al Statelor Unite ale Americii. Au fost 4 ani plini de controverse, cu un final în care Trump și-a îndemnat susținătorii să răstoarne prin forță rezultatul alegerilor prezidențiale din noiembrie 2020.

După atitudinea avută la asaltul asupra Capitoliului, foarte puțini oameni mai vor să facă afaceri cu Donald Trump.

Biroul primarului orașului New York a anunțat că va începe procedurile legale pentru a încheia toate acordurile și legăturile cu Organizația Trump, care dezvoltă și gestionează terenuri de golf în părți ale orașului printr-un acord cu administrația locală, dar și mai multe atracții în Central Park.

Asaltul asupra capitalei noastre a dus la moartea unui polițist și a patru dintre atacatori, a pus în pericol legislatorii și i-a expus la Covid-19 și a amenințat transferul constituțional al puterii. Ele reprezintă o abominație națională. Evaluăm dacă există termeni legali în lumina acestor circumstanțe pentru a încheia colaborarea noastră cu organizația Trump, a spus Laura Feyer, secretarul adjunct pentru presă al primarului new-yorkez Bill de Blasio, potrivit Digi24.

Joe Biden va deveni, astăzi, noul președinte al SUA. La ceremonia de preluare a mandatului Donald Trump a refuzat să participe.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!