Maia Sandu atrage atenția că țara sa este supusă unor presiuni enorme

0

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a susținut o conferință de presă în care a anunțat că țara sa este supusă unei presiuni imense ca urmare a războiului din Ucraina. Liderul de la Chișinău a afirmat că mai multe grupări mafiote încearcă să destabilizeze țara pentru a trece de partea Rusiei.

Datoria noastră este să nu ne lăsăm manipulaţi şi provocaţi de cei care îşi doresc război şi haos. Nu vom permite destabilizarea situaţiei din ţară şi dezbinarea societăţii. Grupările criminale vor să creeze o situaţie de conflict pentru a răsturna ordinea publică şi a ajunge la putere, fapt prin care Rusia să poată folosi ţara noastră în război. Hoţii implică oamenii pentru a-şi atinge scopurile. Nu vă faceţi iluzii, nu veţi reuşi. Trădarea de patrie va fi sancţionată dur. Mulţumim poliţiştilor pentru că au reuşit să menţină ordinea publică, fără violenţe, în timpul protestelor organizate şi finanţate de hoţi. Corturile au fost dezinstalate de pe carosabil, însă acţiunile provocatoare continuă, a afirmat Maia Sandu, potrivit digi24.ro.

Rusia a lansat mai multe rachete din Marea Neagră către Ucraina, care au trecut prin spațiul aerian al Republicii Moldova. Maia Sandu a afirmat că acestea sunt încălcări grave ale neutralității țării sale și va face tot ceea ce este necesar pentru a asigura ordinea.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!