Donald Trump a anunțat un transfer de putere pașnic

0

Congresul SUA a aprobat numirea lui Joe Biden în funcția de președinte. Au fost momente tensionate, la Washington, când susținătorii lui Donald Trump au intrat în Capitoliu, susținând că alegerile au fost fraudate.

Situația a degenerat, iar patru persoane și-au pierdut viața. Totul a pornit de la mesajele lui Donald Trump care a scris pe rețelele de socializare că el este câștigătorul alegerilor prezidențiale și își îndemna susținătorii să protesteze.

Ulterior lucrurile s-au calmat, iar după validarea lui Joe Biden, Trump a anunțat că va fi o predare de ștafetă pașnică.

Chiar dacă nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele mă susțin, totuși va exista o tranziție pașnică pe 20 ianuarie.

Am spus mereu că ne vom continua lupta pentru a ne asigura că vor fi numărate doar voturile legale. Deși acest lucru reprezintă sfârșitul celui mai bun prim mandat din istoria prezidențială, este doar începutul luptei noastre pentru a face din nou America măreață, a declarat Donald Trump într-un comunicat de presă.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!