Cinci jucători de la Petrolul Ploiești, infectați cu coronavirus

0

Bombă în fotbalul românesc. Mai mulți jucători de la echipa Petrolul Ploiești, din Liga 2, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Clubul riscă să fie amendat drastic de Federația Română de Fotbal (FRF).

Potrivit protocolului sanitar, Petrolul ar putea încasa cea mai mare amendă, adică 100.000 de lei, circa 20.000 de euro.

Amendă de 100.000 de lei pentru apariţia la un club a unui focar de infecţie (minimum 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcţia deţinută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID-19), scrie în protocolul de la FRF.

Până în acest moment, la formația din Ploiești au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu virusul Covid-19.

În acest week-end, Petrolul Ploiești trebuia să joace cu UTA, meci foarte important pentru promovarea în Liga 1. Rămâne de văzut când FRF va reprograma partida.

Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret.

Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate, a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.

Foto: DigiSport

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!