Lionel Messi, în lacrimi după ce a părăsit FC Barcelona

0

Lionel Messi a susținut o conferință de presă în care a mărturisit că nu se aștepta să părăsească clubul catalan. Acesta a povestit că visul său era să își încheie cariera la FC Barcelona. Familia lui a trăit majoritatea vieții în Spania și țara este văzută ca a doua casă.

Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii, a spus starul argentinian.
Lionel Messi este considerat cel mai fotbalist din toate timpurile, depansindu-i pe Diego Maradona și Pele.

Foto: Digi24.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!