CFR Cluj vrea să acționeze în judecată clinica din București

0

Situație incredibilă la CFR Cluj. Campioana României a făcut teste pentru depistarea coronavirusului înainte de meciul cu FCSB și nu mai puțin de 23 de persoane au fost depistate pozitiv, inclusiv antrenorul Dan Petrescu.

Analizele au fost repetate de două ori în urmă cu câteva zile și rezultatele au fost negative. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a încercat să explice situația fără precedent.

Lucrându-se în serie, există şi o probabilitate ca aceste teste să fie toate la fel, negative sau pozitive. Rezultatul unui test ţine foarte mult de aparat, de reactivi, de partea umană care lucrează.

Dacă reactivii nu au fost de o anumită calitate, putem să ne aşteptăm la acest rezultat, mai ales că erau la toate testele care s-au făcut, fals pozitive, prima dată şi negative, a doua oară. Fiecare punct de lucru îşi achiziţionează, în funcţie de aparatul pe care îl are, şi reactivii, şi testele.

Se poate întâmpla. Eu prefer, ca profesionist, să judec un caz sau un rezultat într-un context clinic şi să repet acel test de câte ori e nevoie.

Un test la un pacient infectat, care luat în prima sau a doua zi poate fi negativ, dar dacă îl iau după două, trei zile sau a cincea, a şasea zi, cât este perioada maximă de reflecţie, să fie pozitiv, a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Reprezentanţii clubului CFR Cluj sunt foarte supărați și se gândesc să acționeze clinica din București în judecată. Aceștia sunt de părere că situația a prejudiciat echipa atât financiar, cât și din punct de vedere emoțional.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!