În Oradea, turiștii se plimbă gratis cu mijloacele de transport în comun și nu plătesc la muzee

0

O decizie a autorităților locale din Oradea poate atrage tot mai mulți turiști. Primăria a hotărât ca persoanele care vin și stau cel puțin 2 zile în oraș să poată intra gratuit la muzee și să meargă gratis cu transportul în comun.

Trebuie să te înregistrezi pe platforma oradealifenouveau.ro, iar de aici, lucurile devin simple.

După ce te-ai înregistrat,  vei primi un mesaj automat prin email, care conţine un cod unic pentru a beneficia de facilităţile prezentate mai sus şi pe care îl poți primi inclusiv tipărit, la cerere, de la unitatea de cazare.

Astfel, pe baza acelui cod vei putea intra și vizita gratis mai multe obiective turistice din Oradea, precum Muzeul orașului din Cetate, Muzeul Istoriei Evreilor, Sinagoga Neologă Sion, Muzeul Țării Crișurilor sau Muzeul Memorial „Ady Endre”.

De asemenea, codul poate fi folosit pentru a beneficia de gratuitate pe transportul în comun, prin activarea unui SMS la un număr special al companiei de transport public, număr care poate fi găsit în fiecare autobuz sau tramvai.

Decizia este una bună și vine în sprijinul turismului local. Agenții economici sunt încântați de hotărârea autorităților locale.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!