Cel mai bogat câine din lume are o avere de jumătate de miliarde dolari

0

Cel mai bogat câine din lume, un ciobănesc german pe nume Gunther VI, are o avere de jumătate de miliard de dolari. Potrivit publicației Forbes acesta „a decis” să își vândă proprietatea sa din Miami pentru 31,75 milioane de dolari. Această locuință superbă a aparținut cândva legendei muzicii pop Madonna în anii 1990.

Legenda lui Gunther există de aproape 20 de ani. Povestea spune că o conteasă germană, pe nume Karlotta Liebenstein, care a murit în 1992 și nu a avut copii, dar și-a prețuit animalele, și-a lăsat averea câinelui ei, Gunther III. Gunther VI a moștenit acest trust, care a crescut la 500 de milioane de dolari datorită investițiilor imobiliare și proiectelor strategice, de la bunicul său, Gunther IV. Zvonul este că patrupedul provine dintr-o descendență care datează de 40 de ani și șase generații.

Gunther al IV-lea a achiziționat pentru prima dată fosta proprietate a Madonnei în 2000. Imobilul este situat într-un cartier prestigios și este o reședință închisă ultra-privată, situată pe un teren de dimensiuni generoase, care se întinde pe 51.000 de metri pătrați.

Casa emblematică a fost construită pentru prima dată în 1928 și de atunci a fost renovată și actualizată modern. Are o arhitectură în stil mediteranean, cu o suprafață de 8.400 de metri pătrați, având nouă dormitoare și 8 băi.

Am vândut nenumărate case de mai multe milioane de dolari, dar aceasta este cu siguranță o premieră. Când mi s-a spus inițial că un câine deține proprietatea, nu am crezut. În timpul primei mele întâlniri cu Gunther, a alergat și mi-a dat un sărut uriaș și mi-a lins rujul, a afirmat agentul imobiliar Ruthie Assouline pentru Forbes.

Cu toate acestea, povestea acestui canin în valoare de jumătate de miliard nu este altceva decât o cascadorie genială a unui grup de oameni de afaceri italieni care operează proprietatea sub „The Gunther Group” în Italia. Grupul, înregistrat în Bahamas, investește și deține proprietăți în întreaga lume, inclusiv case din Bahamas, Toscana, Milano și Florența. Gunther Corporation (parte a grupului) deține proprietatea din Miami. De asemenea, grupul a investit în imobiliare, editură, echipe sportive, cluburi de noapte și cercetare științifică. Gunther nu este altceva decât un fel de mascota drăguță și blănoasă a corporației.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!