Andreea Esca a vorbit pentru prima dată după infecția cu coronavirus

0

Andreea Esca a intrat în direct la Pro TV, la știrile de la ora 19:00 și a mărturisit că a fost infectată cu coronavirus. Vedeta a spus prin ce coșmar a trecut.

Da, am fost bolnavă de Covid-19. Atât eu, soțul meu cât și unul dintre copii, mulțumită lui Dumnezeu și unor oameni extraordinari, suntem bine și avem un rezultat negativ azi toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Avea de două zile febră foarte mare, inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică, ne-am gândit că are enterocolită, toxiinfecție alimentară. Numai că mi s-a părut ciudat că era a treia zi cu febră mare aproape de 40 de grade. Atunci am chemat salvarea, ne-am facut testul, el a ieșit pozitiv, eu negativ. I-am făcut testul băiatului, și el a ieșit pozitiv, nu avea alt simptom decât că îl durea puțin gâtul. S-au internat amandoi. Fiica noastră a iesit negativ. Ei doi s-au internat la Victor Babeș, amândoi în același salon.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Mă miram că eu nu am. Într-o zi făcând ceva de mâncare, făceam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez parfumuri foarte puternice pe care le aveam în casă. Apoi mi-am dat seamna ca mi-am pierdut și gustul, a povestit Andreea Esca pentru sursa citată mai sus.

Vedeta de la Pro TV a afirmat că soțul său a făcut o formă gravă de infecție cu coronavirus. Din fericire acum este bine, după ce a ascultat și a urmat sfaturile medicilor.

Problemă mare a fost în cazul soțului meu. S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui, a fost o mare surpriză.

Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.

M-a sunat fiul meu și mi-a spus ‘Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI’. Nu înțelegeam, nu puteam să cred.

Nu înțeleageam cum a putut ceda așa organisumul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foar repede a ajuns la Terapie Intensivă. Îmi spunea tot timpul că nu mai poate. Credea că așa arată iadul.

Situația se agrava și, la un moment dat, mi-a spus că trebuie să facă o transfuzia cu plasmă. I-am spus să zică da. S-a și întâmplat și a fost foarte bine că a făcut asta, a adăugat Andreea Esca.

Prezentatoare știrilor de la ora 19:00, de la Pro TV, îndeamnă populația să nu lase garda jos și să se ferească de virus.

Foto: unica.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!