O cățelușă din Târgu Mureș strânge gunoiul alături de oamenii de la salubritate

0

O cățelușă din comuna Livezeni, Târgu Mureș, a predat o lecție de viață pentru toată lumea. Patrupedul, pe nume Sally, este un Golden Retriever și de fiecare dată când compania de ridicat gunoi ajunge în zonă aceasta ajută oamenii de la salubritate.

Practic cățelușa este un voluntar pentru compania de salubritate și strânge gunoiul de pe stradăși îl duce la mașină. Sally are 7 ani și a impresionat pe toată lumea care a vazut-o.

Cățelușa adună gunoaiele de pe stradă le duce la mașina salubrității și așteaptă în șezut până când cineva i le ia din gură. Cei care o cunosc spun despre ea că e foarte blândă și prietenoasă, chiar și cu cei pe care îi vede pentru prima dată.

O frumoasă și cuminte cățelușă din comuna Livezeni de lângă Tîrgu Mureș, ajută angajații companiei de salubritate la menținerea curățeniei. O cheamă Sally este din rasa Golden Retriever, are 7 ani și așa cum se poate vedea și în imagini adună hârtiile de prin cartier. Uneori duce ea singură sacul de deșeuri menajere până la autospeciala de salubritate. Astfel Sally ne arată nouă tuturor că trebuie să menținem curățenia în jurul căminului nostru. O declarăm pe Sally cea mai implicată cățelușă în salubritatea zonei. Felicitări stăpânilor care au învățat-o!, au declarat cei de la Sylevy Salubriserv.

Foto: observatornews.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!