Aladin Georgescu a fost validat ca președinte al Consiliului Județean Mehedinți

0

Tribunalul Mehedinți a validat, joi, mandatul de președinte al Consiliului Județean Mehedinți al lui Aladin Georgescu. Candidatul PSD la alegerile locale a obținut postul, după ce a fost preferat de un număr de 54 313 voturi din cele 120.615 voturi valabil exprimate.

Tribunalul Mehedinți a validat, joi 15 octombrie, mandatul de președinte al Consiliului Județean Mehedinți în cazul subsemnatului, candidatul Partidului Social Democrat la alegerile locale din 27 septembrie. Le mulțumesc încă o dată celor care au ales la scrutinul electoral, cu un număr de 54 313 voturi din cele 120.615 voturi valabil exprimate, ca eu să obțin un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, a anunțat Aladin Georgescu.

Noul președinte al Consiliului Județean Mehedinți a anunțat ce dorește să facă în noul mandat și promite o mai bună transparență la nivelul instituției pe care o conduce.

Vă invit să răsfoiți platforma electronică a Consiliului Județean Mehedinți și să vă faceți o imagine asupra activității instituției pe care o conduc cu mare responsabilitate și dedicație. Susțin și promovez dialogul dintre instituții și cetățenii ei, acesta fiind un pas important spre întărirea unei relații normale și respectuoase pentru ambele părți. În cadrul Consiliului Județean activează o echipă căreia îi sunt recunoascător pentru eforturile depuse în serviciul mehedințenilor, pentru consolidarea unui viitor mai bun. Vreau să împărtășesc cu voi soluțiile propuse sau adoptate în cadrul Consiliului, proiectele derulate și rezultatele lor, toate acestea fiind transformarea așteptărilor dumneavoastră în realitate.

Vă propun să fiți alături de mine în îndeplinirea dezideratului implementării principiilor unei administrații publice moderne, mai aproape de cetățean, care presupune o grijă mai mare pentru oameni și implicit pentru generațiile viitoare. Informarea corectă, în timp real a mehedințenilor și transparentizarea managementului acestei instituții sunt unele dintre prioritățile mele ca Președinte al Consiliului Județean Mehedinți, iar acest instrument online reprezintă concretizarea acestora. Totodată mizez pe un dialog onest, absolut necesar pentru a depăși împreună toate provocările, uniți și solidari. De asemenea, transmit o invitație călduroasă tuturor celor care poposesc în județul Mehedinți, să descoperiți frumusețile locale, să vizitați cel mai frumos oraș de la Dunăre, Drobeta Turnu Severin, să păstrați în suflet amintiri plăcute și să reveniți cu drag, a scris Aladin Georgescu pe site-ul Consiliului Județean Mehedinți.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!