Alexandru Rafila deschide lista PSD în București pentru un loc în Camera Deputaților

0

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentul României la Organizația Mondială a Sănătății, este unul dintre candidați PSD pentru un loc de parlamentar.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă alături de liderul Marcel Ciolacu.

Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oprtunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de refleție astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte, a declarat Alexandru Rafila.

Președintele PSD a mărturisit că Rafila este un om de valoare și a fost cooptat în partid pentru a lupta cu coronavirusul. Se pare că Alexandru Rafila va deschide lista social-democraţilor la Camera Deputaților în București.

Îi mulțumesc domnului Rafila că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură. Este o luptă de durată. Românii au nevoie de specialiști în Parlament ca să facă legislația pentru această luptă cu pandemia. Este clar că Guvernul actual nu gestionează această pandemie. De cele mai multe ori caută scuze sau caută vinovați. Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitor în Parlamentul României. Sunt convins că veți face tot ceea ce trebuie în Parlament, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!