DIICOT și DGA razie împotriva contrabandiștilor de țigări în vestul României

0

Operațiuni de amploare ale DIICOT și DGA împotriva persoanelor care fac contrabandă cu țigări în vestul țării. Totodată, în paralel, oamenii legii au descins la adrese din Timiș, Mehedinți și Dolj la locuințele membrilor unei grupări specializată în contrabanda cu țigări, la sedii de firmă, dar și la sediul Poliției de Frontieră Mehedinți.

Ancheta a început în anul 2019 și până acum au fost făcute peste 150 de percheziții.

Conform primelor informații printre cei vizați este și șeful Poliției de Frontieră Mehedinți, structură aflată în subordinea ITPF Timișoara, comisarul Sorin Coman. Acesta a fost, anterior, șeful punctului de trecere a frontierei Porțile de Fier 1. Investigațiile sunt legate de protecția acordată de către polițiștii de frontieră contrabandiștilor care introduceau țigări de contrabandă cu camioanele, iar, ulterior, marfa era distribuită în tot vestul țării, potrivit pressalert.ro.

Grupările infracționale erau protejate de mai mulți polițiști, în schimbul unor sume de bani. În urma anchetelor peste 50 de persoane vor fi audiate la sediul central al DIICOT.

Foto: pressalert.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!