Universitatea Craiova, victorie chinuită cu FC Hermannstadt

0

Universitatea Craiova este pe primul loc în clasamentul Ligi 1 și se îndepărtează de celelalte formații, după victoria de pe terenul formației FC Hermannstadt. Știința s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat de Nicușor Bancu.

Deși a controlat partida de la un capăt la altul, Universitatea Craiova nu a convins, iar antrenorul Cristiano Bergodi consideră că mai trebuie lucrat în anumite compartimente.

Vreau să-mi felicit băieții, am meritat această victorie. A fost un meci bun, Mirko a apărat penalty-ul la momentul potrivit. Sunt bucuros. Antrenorii albesc repede, asta e viața de antrenor.

Hermannstadt a jucat bătăios, s-a dăruit, faptul că am câștigat mă bucură mult. Trebuie să lucrăm la finalizare, la antrenamente, dar e bine măcar că ajungem în careul advers. Am ratat ocazii clare.

Paul Papp a intrat după aproape un an în care nu a jucat, s-a văzut experiența. Mitran a jucat mult, el este U19. Echipa s-a comportat foarte bine, avem lot bun, din păcate ne-a picat greu faptul că am avut jucătorii U21 indisponibili, a declarat, după meci, Cristiano Bergodi.

După această victorie, Universitatea Craiova a ajuns la 24 de puncte acumulate după nouă etape și este lider în Liga 1.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!