Smiley și Gina Pistol se pregătesc să devină părinți

0

Smiley a mărturisit o veste care i-a surprins plăcut pe apropiații și fanii săi. Artistul, în vârstă de 37 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol.

Cei doi sunt împreună din martie 2017 și se pregătesc să devină părinți. Până acum cuplu s-a ferit și au ținut sarcina ascunsă, însă aceștia au fost dați în vileag de niște persoane din anturaj.

Perioada din starea de urgenţă trecută cu bine

Smiley a vorbit că a fost greu în perioada în care a fost stare de urgență, însă este bucuros că lumea din jurul său este sănătoasă. 

A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. (…) A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance”, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina.

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu, a mărturisit artistul pentru revista VIVA!.

Smiley face un apel la oameni să respecte regulile de distanțare socială, să se spele pe mâini și să poarte mască.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!