Noul Land Rover Defender, mai frumos și mai tehnologizat ca niciodată

0

Land Rover este una dintre cele mai puternice branduri auto din lume. Compania are sediul principal în Marea Britanie și este deținută de firma indiană Tata Motors.

Land Rover a apărut inițial ca un singur vehicul specific, inițial cunoscut ca Land Rover, lansat de Compania Rover în 1948 și s-a dezvoltat într-un brand care cuprinde o gamă de modele cu tracțiune integrală, inclusiv Defender, Discovery, Freelander și Range Rover.

Noul Land Rover Defender

Compania britanică a lansat noul Defender. După mai multe stilizari mașina a ieșit pe poarta fabricii pentru a încânta viitori clienți și nu numai.

Datorită capacității sale de a merge cu ușurință off-road, mașina este în stare să traverseze zone de teren care par imposibile. Un design regândit și o siluetă care va atrage privirile și celor mai critice persoane.

Ce oferă noul autovehicul?

Modelul Defender face posibilă alegerea oricărei destinații. Capabilitățile autovehiculului sunt dublate de geometria extraordinară si de sistemul Terrain Response configurabil.

Configurația autoportantă permite modelului Defender să fie cel mai rezistent vehicul creat vreodată de compania britanică.

Reprezentanţii companiei susțin că mașina este echipată pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

Mașina a fost testată intens în condiții extreme pentru a face față în jungla urbană, pe nisipuri mișcătoare dar și iîn zone înghețate.

Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul oficial aici. În concluzie, Land Rover este destinat bărbaților puternici cărora nu le este frică să se aventureze și să exploreze noi teritorii.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!