Rareș Bogdan susține că nu vom avea alegeri în septembrie

0

Pandemia de coronavirus se acutizează în România. Țara noastră raportează de o perioadă peste 1.000 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 pe zi. Autorităţile sunt îngrijorate și sunt posibile alte restricții.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan este de părere că situația este gravă și dacă se continuă acest trend ascendent nu vom avea alegeri locale în septembrie. Cu toate acestea, liderul PNL speră ca lucrurile să se remedieze.

Respect pentru Arafat și pentru epidemiologi, dar nu cred că o să ajungem în situația asta. Nu putem să închidem țară. Trebuie să înăspririm serios controalele în locul unde nu se respectă regulile și distanțarea. Mă uit la cifre. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat. Mă îndoiesc că vom mai avea alegeri în septembrie. Eu le-am spus colegilor mei, ce se întâmplă pe litoral este incredibil. În mai multe cazuri ar trebui retrase autorizațiile de funcționare. Nu e posibil să fie nevoie să mergi cu jandarmii peste ei ca să înțeleagă, a declarat Rareș Bogdan.

O analiză a arătat că este posibil ca în septembrie să avem 1 mil de infectați. Autorităţile române recomandă populației să respecte regulile de distanțare socială, să se spele pe mâini și să poarte mască.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!