Marcel Ciolacu critică dur alianța dintre Victor Ponta și Robert Negoiță

0

Relația dintre PSD și Pro România este tot mai tensionată. Victor Ponta a anunțat că a făcut o alianță cu proaspătul demisionar din PSD Robert Negoiță. Ba mai mult, cei doi au început să o atace pe Gabriela Firea.

Un primar trebuie să fie pe șantiere toată ziua, nu pe televizor toată ziua și prin ziare. Sunt primari care vorbesc despre orice altceva mai puțin de proiectele pe care le au. Noi putem să fim la radio să vorbim frumos, dar în trafic plămânii se sufocă din lipsă de infrastructură. În București noi avem nevoie de un primar care să fie omul faptelor, a declarat Robert Negoiță.

Deși, mulți se așteptau la o înțelegere între Pro România și PSD, lucrurile sunt departe de această ipoteză. Nici Victor Ponta nu s-a sfiit să sară la gâtul actualului primar al Bucureștiului.

Noi încercăm să venim cu o proiecție pe termen mai lung și cu noțiunea că există o variantă și pentru cei care nu sunt prinși în lupta între PNL și PSD. Doamna Firea nu va putea face mai mult decât a făcut, iar Nicușor Dan a fost și el acaparat de căpușe, a declarat Victor Ponta.

Atitudinea celor doi, Victor Ponta și Robert Negoiță, a fost taxată dur de președintele PSD interimar, Marcel Ciolacu.

Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis.
Păcat!
Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook
Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!