Marcel Pavel a luat o decizie radicală după ce a scăpat de coronavirus

0

Marcel Pavel a luat o decizie radicală după ce a ieșit din spital și a scăpat de infecţia cu coronavirus. Artistul a dus o luptă grea, având dublă pneumonie, iar viața i-a fost pusă serios în pericol. Vedeta a plecat din București, pentru o perioadă, la părinții săi la Câmpulung. În felul acesta, Pavel vrea să aibă parte de liniște și să nu mai fie deranjat de presă.

Marcel Pavel a recunoscut că a avut nevoie de aparat de respirat, fiindcă nu mai putea să o facă singur.

Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit, câteva ore mai târziu pentru cancan.ro.

Marcel Pavel participa la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, când s-a îmbolnăvit și a infectat și alte persoane.

Foto: impact.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!