Pandemia de coronavirus a schimbat modul cum sunt organizate nunțile

0

Pandemia de coronavirus a schimbat viața așa cum o știam. Statele lumii au venit cu fel de fel de reguli pentru a ține în frâu răspândirea virusului ucigaș. Multe dintre drepturile și libertățile cetățenești au fost abandonate pe perioada acestei crize.

Din cauza măsurilor de restricției impuse de autoritățile o zonă puternic afectată a fost organizarea de nunți. Din păcate, acele evenimente fastuoase cu multe persoane invitate nu mai pot fi organizate și nu se știe când situația va reveni la normal.

Cu toate acestea, multe persoane găsesc diferite metode de a-și uni destinele. Un caz inedit a avut loc în Indonezia, unde doi îndrăgostiți au ales o metodă aparte să își unească viețile.

Ar putea fi acesta viitorul nunților? Acești tineri proaspăt-căsătoriți le fac cu mâna invitaților în timp ce ei trec cu mașina prin fața lor, în ziua nunții. Menținând distanțarea socială, ei pot fotografia cât poftesc și pot semna și cartea de oaspeți, însă nu pentru prea mult timp. Alții așteaptă în linie pentru a face același lucru! Bip, bip, a transmis BBC News, alături de o poză cu o nuntă din Indonezia.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!