Ionuț Dolănescu este membru PSD. Artistul pe urmele tatălui său

0

Ionuț Dolănescu a decis să intre în politică, din nou, și s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD). Acesta a mai fost membru al Partidului Ecologist în trecut, însă a renunțat rapid după o gafă de proporții.

Fiul lui Ion Dolănescu și Mariei Ciobanu a hotărât să revină în țară din SUA și să se implice în viața politică. În felul acesta, el calcă pe urmele tatălui său care a fost parlamentar din partea PRM.

Anunțul înscrierii lui Ionuț Dolănescu în PSD l-a făcut liderul de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, pe Facebook.

Ionuţ Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă!

Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa, a fost mesajul postat pe Facebook.

Ionuț Dolănescu, sânge social-democrat

Potrivit liderului Corneliu Ștefan, artistul s-a înscris vrând să ajute cu un proiect cultural în zonă. Ba mai mult, se spune că Ionuț a fost mereu un om de stânga.

Contactat de stiripesurse.ro, Corneliu Ștefan a mărturisit că nu este exclus ca Ionuț Dolănescu să participe la alegerile locale din partea PSD.

Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand Naţional, a adăugat liderul PSD pentru sursa citată mai sus.

Ionuţ Dolănescu şi-a făcut intrarea în politică in 2008, în Partidul Ecologist, cu o gafă. A confundat poluţia (boala sexuală) cu poluarea. Acesta a făcut carieră în muzica populară, călcând-le pe urme părinților.

Tatăl său, Ion Dolănescu, a fost deputat în legislatura 2000-2004, în judeţul Ilfov, pe listele partidului PRM, în timp ce fratele său, Dragoș Dolănescu a format un partid politic în Costa Rica, ţara mamei sale, Margarita Valenciano, unde a fost ales deputat la începutul anului 2018. 

În ultimii ani acesta a stat mai mult în Statele Unite ale Americii împreună cu soția, copii și mama sa, Maria Ciobanu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!