Dan Bitman a divorțat. Cu cine se iubește artistul

0

Dan Bitman, în vârstă de 58 de ani, a divorțat de femeia cu care o relație de 20 de ani Liliana Ștefan. Cei doi au împreună trei copii.

Artistul este împotriva căsătoriei și a exprimat asta în mai multe rânduri. Liderul trupei Holograf a decis separarea, de Liliana fără a face public acest lucru.

Dan Bitman trăiește acum o poveste de dragoste cu o fostă concurentă de la Vocea României, pe numele ei Monica Odagiu. Acesta a participat la celebra emisiune în 2012.

Solistul trupei Holograf a sprijinit-o pe Monica Odagiu în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – ”Stau cu picioarele în apă rece”.

Ce relații a avut Dan Bitman?

Dan Bitman este considerat un adevărat Don Juan în show-bizul românesc. Acesta a mai avut relații amoroase cu Tania Budi, Sorana (ex-ASIA), Mihaela Rădulescu sau Alina Chivulescu.

Artistul a fost surprins într-un restaurant alături de Monica Odagiu cu care a plecat la 02:00 dimineața cu un Uber.

Ce crede Dan Bitman despre căsătorie?

Într-un interviu acordat acum ceva vreme Bitman spunea că o hârtie nu ține o relație.

Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă, a declarat Dan Bitman.

Cariera lui Dan Bitman este plină de realizări. Începând cu anul 1985, Bittman este solistul trupei Holograf, iar succesele muzicale s-au ținut lanț, fiind înregistrate – numai până în 2013, spre exemplu – 18 albume. Dan Bittman a încercat, de altfel, și varianta solo, propunând ”Dincolo de nori” (1994) sau ”Și îngerii au demonii lor” (2015), piese care s-au bucurat de mare succes.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!