Corneliu Papură: Am avut senzația unui meci amical

0

FCSB a învins categoric Universitatea Craiova cu scorul de 4-1. Trupa lui Bogdan Vintilă a fost superioară la toate capitolele echipei lui Corneliu Papură.

Deși scorul a fost unul la 1-1 la pauză, în a doua repriză jucătorii olteni au încasat trei goluri. Antrenorul FCSB-ului s-a declarat mulțumit de prestația fotbaliștilor săi și crede că poate câștiga titlul.

Doar cu atitudine reușești să faci lucruri bune. Eram convins că vom marca multe goluri. Am dominat jocul de la un capăt la celălalt, din punct de vedere tactic. Îi felicit pe jucători. Din păcate, Olaru s-a accidentat și cred că are fractură de pomete. În mod normal se acordă și cartonașul roșu, dar asta este, trecem peste.

Îmi felicit jucătorii pentru că au știut să gestioneze foarte bine jocul. Sper ca de acum încolo să o ținem tot așa. Nu cred că totul se va decide la Cluj, mai sunt etape de jucat. Depinde cum va fi terenul la Cluj, dacă vom putea pasa. Acum nu vreau să mă gândesc la jocul de la Cluj, a spus Bogdan Vintilă.

Tehnicianul Universității Craiova, Corneliu Papură, și-a criticat jucătorii pentru gafele făcute în timpul meciului.

Am făcut greșeli copilărești, ca la juniori. Nu poți să faci astfel de greșeli, la acest nivel, și să nu fi taxat. S-au schimbat lucrurile după accidentarea lui Mihăilă. Nu s-a lovit la încălzire. Cu zece minute înainte de a începe jocul mi s-a comunicat că nu poate juca. Este clar că orice greșeală la portar se vede. La primul gol putea să aleagă altă soluție. La 2-1 am avut situații la care, în mod normal, trebuie să dai gol.

Nu este normal ca la acest nivel să greșești așa ușor. Dacă adversarul îți este superior, îi strângi mâna și mergi mai departe. Așa este fotbalul, trebuie să trecem peste. Este un dezavantaj să joci fără spectatori, dar având în vedere condițiile, asta este măsura luată de Guvern. Am avut senzația unui meci amical, a spus Corneliu Papură.

În etapa următoare, FCSB va da piept la Cluj cu CFR, în timp ce Universitatea Craiova va primi vizita formației FC Botoșani.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!