Un primar PNL și-a umilit fetița, filmând-o dezbrăcată

0

O filmare șocantă a apărut în mass-media, unde primarul PNL de la Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a umilit fetiță, pe care a înregistrat-o dezbrăcată și pusă în genunchi cu fața la perete. Partidul liberal s-a dezis imediat de comportamentul acestuia și l-a exclus din formațiunea politică.

Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.
Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.
Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică, a declarat președintele filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Premierul Ludovic Orban a mărturisit că nu a văzut filmulețul, însă un lucru este cert: acesta nu reprezintă PNL.

Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent, a declarat Ludovic Orban.

Foto: digi24.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!