Nicușor Dan promite că va crește salariul mediu la 1.400 de euro

0

Nicușor Dan a luat-o pe urma candidaților care promit și mint orice doar să fie votați de oameni. Candidatul PNL-USR-PLUS la fotoliul de primar al Capitalei a afirmat că dacă va ajunge la Primărie va crește salariul mediu din București la 1.400 de euro.

Noul București, proiectul pe care-l propun bucureștenilor, va genera inclusiv salarii mai mari pentru bucureșteni. Calculele mele arată un salariu mediu net în Capitală de aproximativ 1400 de euro lunar peste 4 ani, la un ritm de creștere a salariilor de 61%, același pe care l-a avut județul Cluj în perioada 2015-2019, a spus Nicușor Dan.

Trebuie specificat că primarul Capitalei nu poate crește salariul minim pe economie, această posibilitate este doar în mână Guvernului României.

Imediat după ce Nicușor Dan a făcut această afirmație au și apărut criticile pe rețelele de socializare.

Halucinant. De când se ocupă Primăria și de creșterea economică și măsurile pe care le vor lua guvernele viitoare? E bună matematica dar previziunea este o ipoteză realizabilă sau nu. Transferă-te la muncă, finanțe sau economie, daca te numește Orban, cat o mai întârzia în functie (Angela Turcu)

– Parcă numai PSD-ul venea cu pomeni electorale (Radu Nicolae)

– Dar de ce doar 1400 (de euro/lună – n.n)?? Bagă și tu acolo 2500 cel puțin!! Noapte bună!!! (Cristi Cristian)

– Chiar sunt bucureșteni atât de proști să creadă așa ceva si sa te si voteze???? Pe zi ce trece ești mai agitat atât tu cât și susținătorii că numai aberații scoateți – Leontina Bodoașcă

– Mai curăță globul de cristal (Theo Berza)

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!