Televizor Sony 16K

0

Ce faci când ai bani fără număr, îți satisfaci capriciile. Cea mai bună metodă de a cheltui banii în ziua de azi este pe tehnologie. În ultima vreme au apărut în magazinele din România televizoarele 8k. Prețul unui astfel de dispozitiv este foarte mare, însă pe piața mondială au apărut cele cu 16K.

Sony a dezvăluit tehnologia modulară Crystal LED pentru cinematografe, însă a anunțat că și consumatorii de rând vor putea cumpăra un asemenea televizor.

Așadar dacă ai bani și vrei să îți impresionezi prieteni fii pe fază. Televizorul vine cu o diagonală de 783 de inchi (adică aproape 20 de metri), o rezoluție 16K și cu o rată de contrast de un milion la unu, HDR, luminozitate de 1000 de niți per pixel. Prețul este unul pe măsură, în jur de 5,8 milioane de dolari.

Televizorul Sony 16K este compus din 576 de panouri. Crystal LED-urile sunt de 100 de ori mai mici decât un LED tradițional și mai luminoase decât pixelii OLED. Și HDR-ul este bun și un astfel de ecran acoperă 140% din gamutul de culoare sRGB.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!