Cel mai mare vas de croazieră din lume a fost lansat la apă

0

Cel mai mare vas de croazieră va fi finalizat în luna octombrie a acestui an. Nava maritimă arată impresionant și a fost construită în Finlanda. Aceasta a fost lansată de curând la apă pentru diferite teste.

Vasul de croazieră a fost denumit Icon of the Seas al Royal Caribbean International și are o lungime de 365 de metri și o greutate estimată la 250.800 de tone. Incredibil, nu-i așa?

Potrivit datelor oficiale, nava va avea o capacitate confortabilă de aproximativ 5.610 pasageri și 2.350 de membri ai echipajului. Se preconizează că în ianuarie 2024 aceasta va porni în călătorie spre Caraibe.

Ambarcațiunea va avea tot ceea ce îți poți imagina, restaurante, baruri, cinematografe, săli de fitness și multe altele. Cea mai impresionantă zonă va fi cea a parcului acvatic, considerat cel mai mare parc acvatic pe mare din lume. Totodată, oaspeții se pot relaxa și în cele șapte piscine și nouă jacuzzi.

În timpul primului său set de teste pe mare, Icon of the Seas a parcurs sute de mile, timp în care au fost testate motoarele principale, corpul navei, sistemele de frânare, direcția, nivelul de zgomot și vibrații. Totul a fost făcut la timp, așa cum era prevăzut în program, în ciuda faptului că plecarea ei a fost întârziată din cauza condițiilor de vânt, se arată în comunicatul de presă al companiei care a construit vasul, potrivit cnn.com.

Nava oferă clienților săi mai mult de 40 de moduri de a lua masa, de a bea și de a se distra, multe dintre acestea fiind incluse în prețul croazierei. Cu 20 de punți și opt cartiere de explorat, ideea este de a satisface orice tip de turiști, cu totul, de la zone dedicate familiilor tinere, la spații rezervate exclusiv adulților, cum ar fi primul bar cu piane duelante de la Royal Caribbean International.

Foto: cnn.com

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!