Tehnologia care permite ca persoanele dintr-o fotografie să facă cu mâna

0

Știința și tehnologia au avansat atât de mult în ultima vreme încât ceea ce vedeam prin filmele science-fiction a început să devină realitate. Ultima invenție o reprezintă faptul că persoanele din poză, pentru unii persoane dragi care au decedat, pot face cu mâna sau pot da din cap. Incredibil nu-i așa?

Serviciile genealogice au crescut în popularitate în ultimii ani. Ancestry.com și 23andMe permit utilizatorilor să-și analizeze ADN-ul ca să-și descopere descendența etnică, să se conecteze cu rude pe care nu știu că le-au avut, să-și creeze arbori genealogici online și baze de date cu informații despre strămoșii.Serviciile genealogice au crescut în popularitate în ultimii ani. Ancestry.com și 23andMe permit utilizatorilor să-și analizeze ADN-ul ca să-și descopere descendența etnică, să se conecteze cu rude pe care nu știu că le-au avut, să-și creeze arbori genealogici online și baze de date cu informații despre strămoșii, potrivit evz.ro.

Serviciul MyHeritage

Acum, un al treilea serviciu, numit MyHeritage, a adăugat o caracteristică unică la această listă: aducerea la viață a fotografiilor rudelor decedate prin adăugarea de animații, cum ar fi clipitul, datul din cap sau o serie de alte gesturi.

Caracteristica se numește Deep Nostalgia – adică nostalgie profundă – și a fost lansată la sfârșitul lunii februarie a acestui an. Inițial, le permitea utilizatorilor să anime pentru câteva secunde o persoană dintr-o poză, ca și cum i-ar fi văzut figura chiar înainte sau imediat după ce fotografia era luată. Subiecții foto își mișcau capetele, clipeau sau zâmbeau într-un mod care părea realist. Utilizatorii MyHeritage au adorat acest lucru; site-ul susține că în doar cinci săptămâni, au creat peste 72 milioane de animații foto, potrivit Digi24.

Foto: Digi24

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!