Stadioanele construite pentru CE 2020, bune doar de antrenament

0

Stadioanele care vor găzdui Campionatul European 2020 sunt în grafic să fie terminate. Pe două dintre ele se vor pregăti Olanda, Austria și Ucraina.

Dacă România se va califica, două meciuri se vor disputa la București, pe Arena Națională, cu Austria (14 iunie, ora 18:00), respectiv Ucraina (18 iunie, ora 15:00). Confruntarea cu Olanda se va disputa pe Amsterdam Arena pe 22 iunie, de la ora 18:00.

Eu de abia aștept să se termine Campionatul European să nu mai aud întrebarea despre starea stadioanelor. E important să le terminăm pe cele pe care le-am început, pentru că lucrul acesta ne dă o imagine bună în fața celor de la UEFA, însă nu sunt obligatorii pentru o bună organizare a Campionatului European.

Eu cred că vom avea două stadioane gata, stadioane de antrenament. Pentru că cele 4 meciuri se vor juca numai pe Național Arena. Celelalte trei, din care vor fi terminate două, vor fi folosite pentru antrenament. Dar noi nu facem stadioane pentru două săptămâni cât va dura Campionatul European, a spus Gică Popescu, la Pro TV.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!