Sony a prezentat mașina electrică Vidion-S

0

Sony a uimit o lume întreagă cu noua sa creație. Cunoscutul brand de tehnologie nu a dezvăluit un nou TV sau smartphone ci o mașină electrică.

Sony Vidion-S, prima maşină semnată de Sony va intra în istorie ca un exerciţiu de imaginaţie, menit să arate ce poate oferi Sony pentru industria auto.

Autovehiculul este full electric și este inspirat din mărcile Tesla și Porsche. Mașina nu va fi produsă niciodată, însă tehnologiile găsite pe Vidion-S au atras atenția celorlalți producători de mașini.

Este știut faptul că brandul Sony este într-un declin, iar scopul gigantului american de la CES 2020 de a-și prezenta tehnologia și atrage privirile a fost atins.

Ce oferă Sony Vidion-S?

Chiar dacă nu va fi produsă în serie, mașina este una funcțională și oferă o propulsie asistată cu patru motoare capabile să ofere acceleraţie 0-100 km/h în 4.6 secunde, respectiv o autonomie de 240 Km. Mașina nu are oglinzi laterale, fiind înlocuite cu camere video.

Vision-S vine are o listă lungă de dotări care au legătură cu partea de divertisment. Mașina nu are airbags-uri, bordul maşinii având nu mai puţin de cinci ecrane, acoperind întreaga distanţă dintre portierele stânga-dreapta. Ecranul din mijloc și cel din fața pasagerului sunt tactile. Totodată pe ele pot rula tot ce tine de Sony în materie de divertisment.

Pasagerii din spate au și ei partea lor de divertisment, având la dispoziţie ecrane tactile montate pe spătarul scaunului din faţă. Experienţa este completată cu sunet de înaltă calitate, redat prin difuzoare incluse în fiecare tetieră, despre care Sony declară că ar permite pasagerilor să urmărească lucruri diferite în acelaşi timp.

De asemenea, Vidion-S are o serie de senzori care permite ca mașina să meargă singură.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!