Simona Halep este noua ambasadoare AVON

0

Simona Halep își rotunjește conturile bancare cu o sumă impresionată după ce a ales să fie și imaginea AVON. Sportiva din Constanța va promova un parfum senzual.

Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie, se arată într-un comunicat al companiei de cosmetice.

Dublă campioană de Grand Slam și fost număr 1 mondial, Simona Halep își prezintă frumusețea și senzualitatea odată cu promovarea noului parfum.

Pe lângă talentul, tenacitatea și forța care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este și un simbol al frumuseții autentice, al curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de AVON prin toate inițiativele sale, se mai arată în comunicatul AVON.

Cu cine mai colaborează Simona Halep?

Simona Halep va fi pe coperta ediției de februarie a broșurii AVON, unde sunt prezentate noutățile brandului. Tenismena este încântată de mirosul parfumului, fiind unul dintre motive pentru care îl promovează.

De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil, a declarat Simona Halep, ambasador AVON.

Simona Halep mai promovează brandurile Nike, Wilson, pentru rachete, Hublot, Mercedes-Benz România, Rexona, Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.

În acest moment Simona participă la primul turneu de Grand Slam al anului Australian Open.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!