O nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban

0

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat prin vocea liderului interimar, Marcel Ciolacu, că în Parlament va fi depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

Premierul a catalogat afirmația ca una electorală și susține că România are nevoie de un Executiv cu puteri depline în această perioadă de pandemie și cu multe probleme economice.

România, ca și multe alte țări, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, se confruntă cu o criză economică aferentă.

Mesajul pe care îl transmit este acela că este nevoie de Guvern învestit cu toate puterile, care să aibă capacitatea să contracareze și să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor grave care sunt provocate de crizele care s-au suprapus. A veni să depui o moțiune de cenzură în momentul de față împotriva unui Guvern care și-a făcut datoria mi se pare un gest politicianist, care nu are în spate niciun fel de motivație solidă, ci e un gest electoral pentru a arăta militanților că PSD face ceva. Cred că ultimul partid care are legitimitate să depună o moțiune de cenzură este PSD. La ora actuală îl consider un demers inoportun și împotriva interesului României și românilor a declarat Ludovic Orban.

Potrivit informațiilor de pe piața politică, PSD va depune moțiunea de cenzură la mijlocul lunii august.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!