Ministrul Economiei a anunțat când se deschid mall-urile

0

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anunțat că mall-urile se vor deschide publicului larg după 15 iunie. Decizia a fost luată după o întâlnire cu premierul Ludovic Orban și membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România.

Deocamdată, cinematografele și spațiile de joacă din mall-uri rămân cu lacătul pe ușă și vor fi deschise la o dată ulterioară. Ministrul a precizat că centrele comerciale vor fi deschise doar dacă se menține trendul descendent de noi cazuri de coronavirus.

Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate, a anunțat ministrul Virgil Popescu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!