Ludovic Orban, fotografiat în timp ce fumează și bea whisky

0

Premierul Ludovic Orban, împreună cu câțiva miniștrii, a fost surprins de o fotografie într-unul dintre birourile de la Guvern în timp ce fuma şi bea. Fotografia a fost făcută publică de Eugen Teodorovici. Șeful Executivului a afirmat că poza a fost realizată de ziua lui, pe 25 mai.

Toată mass-media a preluat poza și a criticat atitudinea premierului în plină pandemie de coronavirus. Victor Ponta, unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Orban, avut un mesaj acid la adresa acestuia.

Porunca 1 – Sa purtati masca in locuri inchise !

Porunca a 2 a – sa pastrati distanta sociala!

Porunca a 3 a – sa nu fumati in institutii publice!

Porunca a 4 a – sa nu spui ca nu ai bani de alocatii pentru copii in timp ce tu bei un whiskey care costa cat alocatia pe 6 luniPorunca a 5 a – sa nu nu spui ca nu ai bani de pensii cand fumezi cigars care costa cat pensia pentru o luna

Porunca a 6 a – poti sa faci ce vrei tu la Guvern pentru ca acolo te-a pus Iohannis si nu poporul / deci batjocoreste-i cat vrei ca nu conteaza/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de romani nu pentru Echipa PNLPorunca a 7, 8, 9, 10 a – daca ii mai votati pe acesti oameni inseamna ca va place sa fiti tratati asa!!!

PS – am intrebat si eu fostii colaboratori de la Guvern ce faceau in acel birou si la ce se uitau ( cunosc biroul acela de la Etajul 1) – am aflat raspunsul : se uitau la televizor si ascultau pentru ca era Victor Ponta la RTV! Serios, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ludovic Orban a recunoscut că poza este reală și că a fost făcută de ziua sa. Premierul susține că va plăti amenda pentru că a fumat într-un spațiu închis.

Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc.

Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor, a spus Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

După ce această poză a fost făcută publică, au apărut fel de fel de glume legate de Ludovic Orban. Unele dintre cele mai bune sunt cele realizate de cei de la Kamikaze care anunță că: S-a deschis prima cârciumă: biroul lui Ludovic Orban!

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!