Mesajul românilor din anii 1980 pentru cei din 2080

0

Bucureștiul este Capitala României. Un oraș care are multe de oferit. A fost numit micul Paris datorită aspectului său epocal. Românii din anii 1980 au transmis un mesaj celor din 2080.

În anii ’80 oamenii erau mai simplii și visau la un viitor ca în filme. Ba mai mult aceștia au înregistrat un mesaj pentru copii, nepoții și strănepoții lor din 2080.

Bucureștiul din anii 1980 era mai frumos din toate punctele de vedere ca cel de acum. Cei care au realizat filmulețul de mai jos au avut ce prezenta: clădiri frumoase, femei drăguțe, parcuri și terase curate pline de oameni respectuoși.

În ziua de astăzi, Capitală este sufocată de poluare și mașini. Lumea este într-o continuă fugă după bani și mereu iritați de ceea ce îi înconjoară.

Deși, comunismul a fost un regim urât din toate punctele de vedere, se poate spune că a avut și o calitate: îndemna indirect oamenii spre simplitate și socializare directă.

Mesajul oamenilor din anii ’80 către cei din 2080 este făcut pentru a arăta cum se trăia atunci și ce însemna viața publică.

Vă prezentăm mai jos filmulețul care nouă ne-a plăcut foarte mult.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!