Marcel Pavel a povestit cum a luat coronavirus și ce a trăit

0

Marcel Pavel a fost invitat la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gadea „Sinteza zilei”, unde a vorbit despre ce a trăit în spital după ce a fost internat cu noul coronavirus.

Artistul a mărturisit că, inițial, nu a crezut în noul virus ucigaș din China și face un apel la populație să nu facă greseala sa.

Culmea, nu am avut nimic trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la ‘Te cunosc de undeva’. În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel,nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit, a povestit artistul la Antena 3.

Marcel Pavel a mărturisit că încă se recuperează și face injecții, pe care le făcea și în spital. Vedeta susține că încă mai are probleme cu respirația și nu este complet refăcut.

Foto: upfr.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!