Ludovic Orban a fost exclus din PNL

0

Biroul Executiv Național al PNL a decis excluderea fostului președinte al partidului Ludovic Orban. În ședință au fost 31 de voturi „pentru”, 2 „împotrivă” și 2 voturi nule. Decizia de excludere a fost inițiată de secretarul general al formațiunii Dan Vîlceanu.

Sunt victima unei găști demolatoare care a decis excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate deciziile luate de Klaus Iohannis și gașca demolatoare (…) Decizia mă face un om liber să reprezint românii care au nevoie de oameni loiali, dedicați servirii interesului public. Sunt liber să construiesc o forță politică, alături de toți colegii liberali care au onoare, bun simț, și respect, o forță care să dea României un proiect național, liberal, a declarat Ludovic Orban.

Fostul președinte PNL a fost acuzat că a încălcat regulamentul partidului și a atacat membrii liberali și pe șeful statului Klaus Iohannis.

Ludovic Orban demisionase deja din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal. Acesta a fost urmat de mai mulți parlamentari din grup. Până acum, alți 17 parlamentari PNL au plecat din grupul partidului.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!