Lucian Bernd Săuleanu, candidatul PLUS la Primăria Craiovei

0

Partidul PLUS, filiala Dolj, și-a desemnat candidatul la Primăria Craiovei, în persoana lui Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

În cursă au mai fost înscrise două persoane, iar în final a câștigat prof. dr. Lucian Săuleanu.

Partidul Libertate, Unitate și Solidarite filiala Dolj a decis ca pentru Consiliul Local să aibă următorii candidați: Lucian Bernd Săuleanu, Ionel-Denis Fota, Gabriel Eugen Popescu, Nicolae Delcea, Gheorghe Iulian Diaconescu, Nicolae Silviu Drîmboi, Alexandru Mihai Mârzan, Marius Petrescu, Iulian Tănase, Andrei-Georgian Pătru, Maria-Magdalena Buncilă-Grigore, Cristian-Ionuț Radu, Ionel Prioteasa, Șerban Busuioc.

Candidații PLUS la CJ

La Consiliul Județean, propunerea PLUS Dolj pentru funcția de președinte este Ionel-Denis Fota.

Pentru Consiliul Județean, PLUS propune următorii candidați: Bogdan Chirvăsuță, Ionel-Denis Fota, Mariana Enache, Cosmin-Marian Poteraș, Nicolae Delcea, Mariana Dobre, Nicolae Silviu Drîmboi, Adrian Oprică, Alexandru Mihai Mârzan, Andrei-Georgian Pătru, Lucian Călin, Maria-Magdalena Buncilă-Grigore, Ionel Prioteasa.

Deciziile în privința candidaților au fost luate după o serie de scrutinuri Interne. Lista trebuie validată de Biroul Național PLUS.

Negocieri cu USR Dolj

Membrii PLUS Dolj vor negocia, acum, cu omologii de la USR Dolj în vederea definitivarii candidaților comuni la Primăria Craiovei și a Consiliului Județean.

Suntem convinși că împreună cu oamenii pe care am reușit să îi atragem alături de noi, prin forța și determinarea noastră, a Alianței USR PLUS, și prin împlicarea activă a cetățenilor, vom reuși să contribuim decisiv la schimbarea în bine a județului Dolj, a anunțat PLUS Dolj.

Membrii PLUS împreună cu cei ai USR au susținut mereu nevoia de schimbare în Craiova și în Dolj. Un oraș și un județ care au fost mereu în fieful PSD-ului și care a rămas în urma marilor municipii din țară, precum Cluj, Timișoara, Sibiu etc.

Trebuie să că la alegerile europarlamentare USR a bătut PSD-ul în Craiova, fiind prima dată când un alt partid îi bate pe social-democraţi în inima Olteniei.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!