Florin Cîțu a anunțat că economia țării are un deficit de 4%

0

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat bomba din economia României. Restructurarea bugetară așteptată de toată lumea va fi făcută pe un deficit de 4%. PSD a cheltuit foarte mulți bani din bugetul statului chiar în ultima zi a Guvernului.

Deficitul astăzi, dacă nu facem nimic, este în jur de 4%. Peste 4% ca să fiu mai precis. Aici a fost și discuția de la Comisie, pentru că nimeni nu se aștepta să fie așa rea situația. Dacă nu facem nimic în urmatoarea luna si jumatate, deficitul va ajunge peste 4%. Avem cateva soluții, sunt 11 miliarde care nu au fost colectați și poate putem recupera ceva dar asta este situatia. Rectificarea va veni cu un deficit mai mare de 4% în acest an. Cea mai mare parte a banilor au fost cheltuiți în ultimele zile ale guvernului Dăncilă, a spus Florin Cîțu.

Computerul a analizat activitatea cerebrală și a refăcut în imagini ceea ce vedea persoana supusă testului cu o acuratețe de 90 la sută.

Această descoperire ar putea ajuta pacienții paralizați complet în urma unui atac cerebral, care nu mai pot comunica. Cu ajutorul acestei noi tehnologii, ei vor putea să controleze anumite dispozitive, prin intermediul undelor cerebrale.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!