Decebal Rădulescu scandal total cu Gigi Becali, în direct

0

FCSB este acuzată că a făcut blat la Botoșani. Gigi Becali s-a contrat pe acest subiect cu jurnalistul Decebal Rădulescu din studioul Digi Sport. Inclusiv Florin Prunea a transmis mesaje în care scria că așa ceva mai vedeai doar pe vremea Cooperativei.

FCSB a terminat la egalitate 2-2 cu FC Botoșani, în deplasare. După acest rezultat șansele FCSB-ului la titlu scad consistent.

Vă prezentăm mai jos dialogul dintre Gigi Becali și Decebal Rădulescu:

Gigi Becali: „Băi, uite, domnu’ Decebal, iartă-mă, că începe şi postul, dar trebuie să spun ca să ştie toată lumea: mă, băiatule, eşti penibil de tot, definitiv. Toţi jurnaliştii şi-au mai revenit, dar tu ai rămas penibil definitiv. Iartă-mă! Ştii de ce spun? Că poate te îndrepţi. Îndreaptă-te, că eşti penibil definitiv.”

Decebal Rădulescu: „Se poate, cine ştie. E în regulă. Dacă nu a fost nimic aranjat, nu vă enervaţi!”

Gigi Becali: „Domnule, mai avansează lumea. Păi, să ştii că aşa e (n.r.: FCSB seamănă cu Decebal, adică e penibilă). Bravo, nota 200. Păi, echipa mea este mai nebună decât Decebal. Eu ţip aşa din dragoste. Păi, băi, Decebal, băi, tată, mai stai şi gândeşte-te şi tu: mai avansează lumea, se mai civilizează, oamenii mai au minte. Cum să gândeşti aşa tâmpenii, că mai sunt aranjamente la fotbal?”

Decebal Rădulescu: „Mai e un domn care a spus acest lucru, domnul Prunea. I-a dat un mesaj lui Iftime la pauză şi i-a spus că doar în vremea Cooperativei se întâmpla aşa ceva.”

Gigi Becali: „Eu cu tine vorbesc. Tu nu ai înţeles. Nu am treabă cu Prunea. Eu îţi spun prieteneşte, nu vreau să mă cert. Dar, băi, tată, nu mai gândi aşa, că nu mai gândeşte lumea aşa. Cum să mai existe blaturi, aranjamente?”

După egalul din Moldova, FCSB a ajuns la 23 de puncte și este pe poziția a treia, la trei puncte de CFR Cluj.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!